Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěňata NDO rostou jako z vody

21. 4. 2015

Štěňatům táhne na 7 týden života a v pátek 24.4. je čeká očkování a tetování.Některé i čipování.Všechna štěňátka mají již své budoucí páníky. Hezky žerou granule i maso a mají se čile k světu.Váha v 6ti týdnechy byla 3,5kg. V příštím týdnu proběhne ještě focení a po 3.5. 2015 budou některá již odjíždět.

Štěňátka každý den v 5,30h jdou do výběhu,pak okolo 8h do kotce a v 10h opět zpět do výběhu na travičku.Je s nimi hodně práce,pokud chci, aby byla v suchu,teple a v čistotě. Štěňátka jsou již 3x odčervená,mají ostříhané drapáčky a jsou hóódně socializovaní smiley vzhledem k návštěvám....a neteřím,které je nenechali o víkendu ani vydechnout smiley. Moc mi pomohli a tímto jim MOC děkuji Ani a Adi smiley!!!!

Hedka ještě kojí,ale už to omezuje na 2x denně.Zato teta Rózi a Berrka věnují štěňátkům patřičnou péči. Myslím,že ti,kteří budou odjíždět jako poslední budou mít od těchto dvou tu nejlepší průpravu pro život.

 

Rózi pomalu začíná sezona zkoušek,kde ji letos čekají 1x LZ jako oznamovač a všestranné zkoušky :-).Tak doufám,že to vše zvládne tak jako tomu bylo doposud.