Jdi na obsah Jdi na menu
 


REKAPITULACE ROKU 2014

2. 1. 2015

Protože za námi je celý rok 2014, můžeme rekapitulovat...

HEDKA - nepodařilo se nám projít Nominací a dostat se mezi nejlepší ohaře ČR.Bohužel nikoliv vinou práce,ale díky rozhodčím... a dostali se tam někteří psíci,kteří tam nikdy neměli být a jejich práce tomu vůbec neodpovídala a neodpovídá.Pro mě zkušenost... NIKDY SE TÉTO SOUTĚŽE NEÚČASTNIT. Bohužel takovýchto jako jsem já je mezi výcvikáři hodně a tak si myslím,že skutečně kvalitní psíci se nikdy na těchto soutěžích nepředvedou ŠKODA.

PRAXE s Hedkou byla po ceký rok výborná.Doprovázela mě na čekaných,na honech, při práci v honitbě. Od srpna do prosince jsme s Hedkou prošli lovem na holuby, kachny, drobnou i škodnou zvěř. Na rozdíl od MOK, její práce vykazovala známky lovu pro vůdce,nikoliv samostatného lovu pro sebe. PRO MĚ SUPER PRÁCE smiley, kterou mě přesvědčila o svých kvalitách.

RÓZKA  - po počáteční nedůvěře v její práci se z Rozky vyklubal lovecký pes. Její práce se hodně podobá práci ČF,NDO zkrátka hrubosrstých plemen. Pracuje pro vůdce,nikoli pro sebe... Letos zvládla v poměrně krátkém čase s hezkým výsledkem ZV,PZ,ZVP,LZ, MJM vše v I.ceně, 1x CACT. Na výstavním poli získala titul Český šampion, Grand šampion, Evropský vítěz a stala se ve svém plemeni FENOU ROKU 2014 wink. Jsem na ni moc pyšná, hodně mě naučila ...