Jdi na obsah Jdi na menu
 


květen a červen v CHS Berrmont

23. 6. 2015

Květen....

Štěňata dorostla do 8mi týdnů a rozutekla se do nových domovů.7 z nich zůstalo v ČR a 1fenka odjela do RUSKA.Všechna štěňata šla do rodin myslivců s hlavním úkolem pracovat,což byl můj první požadavek pro budoucí zájemce. S některými jsem více v kontaktu s jinými méně a přesto doufám,že se všechna štěňata mají dobře.

ARGO Berrmont - přestože to byl první odchov,po dlouhém váhání bylo rozhodnuto o tom,že jeden psík zůstane doma. Je to pejsek s červeným obojkem v barvě ČERNÝ BĚLOUŠ,protože černé zbarvení je moje srdcová záležitost.O tom,jaká to byla volba ukáže čas...... cheeky.

HEDKA si oddychla a k mé spokojenosti vypadá i po štěňatech velmi dobře. Příští rok zkusíme stejné krytí zopakovat.... snad se zadaří a vše dopadne dobře..uvidíme.

Červen

ROZKA začala po zimně pomalu cvičit a pilovat disciplíny a dostávat se do kondice.Během 14ti dnů začne hárat a naše cvičení se odloží na konec července,což bude optimální čas pro zintenzivnění výcviku.Rozku letos čekají VZ bohužel ve formě Memoriálů,tak uvidíme jak to zvládneme OBĚ :-) . 

Na přelomu měsíce PROSINEC 2015/ LEDEN 2016 by mělo proběhnout krytí obou fen. U Hedky je již rozhodnuto smiley. Pro Rózku ještě krycího psa vybíráme wink.

BERRY se těší i ve svých 12ti letech dobrému zdraví a tak doufám,že tu s námi ještě nějaký čas bude heartsmiley.

ODKAZ na fotky štěňat ve věku 10týdnů

http://berrymok.rajce.idnes.cz/NDO_-_vrh_A_-_10.tydnu/