Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nového???

10. 2. 2014

po delší době opět krátká AKTUALIZACE....

HEDKA v pátek 7.2.2014 oslavila své "JIŽ" 3tí narozeniny. O dárky se hezky podělila s ostatními . A konečně vyšla na světlo NOMINAČNÍ LISTINA na Memoriál RK 2014,kde byla Hedka již oficiálně nominovaná. Moc jí přeji  a sobě také,aby nám přálo zdraví a Hedka spolu se mnou předvedla opět svůj pěkný výkon  a mohla postoupit dále mezi nejlepší ohaře ČR.

U RÓZKY jsme s konečnou platností zjistili problém,který ji trápí již více jak měsíc.Rózka má u zadního běhu,krajního prstu odlomený kousek kosti,který se s největší pravděpodobností stal při rychlém změnu směru na kamenitém podkladu.Není to nic vážného,odlomek se musí zapouzdřit a časem by to mělo přestat bolet.Při pohybu neni nic zřejméhou,pouze při postavení se,než se prsty zadního běhu ohnou,ale protože je Rozka jako šídlo nikdo.... kromě mě si toho nevšimne ,asi už to u mě nebude jiné.Bohužel jakou- koliv nesrovnalost v pohybu vidím....

BERRKA je se stářím čím dál tím pitomější .Co dříve nedělal,dělá,co dříve dělal nedělá.Stáří je holt stejné jako u lidí.Někdy se mu musíme smát.... je vidět,že je již zimouřivější,rád lehá pod kamnama a minule si sednul na popelník u krbových kamen-blb jeden.Jinak má rád společnost holek a jak vysvitne slunce,leží a vyhřejvá se.Pořád mu chutná,ale drží si váhu.Tedy lépe řečeno - já mu ji držím .A lítá jako pitomej,taky začal skákat na gauč,ještě že neskáče na kuchyňskou linku.Tak doufám,že mu zdraví bude ještě dlouho sloužit a bude tu s  námi.

jsem se stala na základě splnění všech podmínek ROZHODČÍ Z VÝKONU pro OHAŘE na zkouškách vloh a podzimních zkouškách  a čekatelem rozhodčí pro lesní zkoušky a speciální zkoušky vodní práce .