Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nás letos čeká,naše plány v roce 2014

10. 1. 2014

Krátké INFO co u nás nového...

Informace od majitele JAGGY: Jaggy zvládla letos spoustu honů na drobnou zvěř a na kachny.Dohledala již 2 kusy srnčí zvěře.Jeden postřelený zadržela tak,aby mu majitel mohl dát záraz.Toho také hlásila, i když ho držela za zadní běh.SUPER PRÁCE,klobouk dolů.Nikdo ji nic neučil,takže toto má v sobě a takový má být LOVECKÝ PES!!!!

Hedka,Rózka:  Obě holky začaly hárat a tak má Berrka zábavu  .Rózka se pomalu zotavuje po úraze (výron kolene)pomalu zatěžujeme... také jsme pro jistotu a náš klid byly na RTG DKK.Rózka má kyčle v naprostém pořádku. Takže nám nic nebrání začít od února s APORTEM,dokončit ho a pomalu začít další disciplíny na PZ,ZV a SZVP. Rózky letošní první výstava bude v Brně.

Hedka zatím odpočívá,není s ní žádná řeč,neb hárá a její myšlenky jsou úplně jinde než normálně. S výcvikem pomalu začneme od února,neb první zkouška bude ta myslím nejtěžší - nominační soutěž na MRK.Taky již máme pomalu vyhlédnutého psíka na krytí,které by mělo proběhnout  v prosinci.Ale to je ještě daleko a zatím hudba budoucnosti....

Další informace budu postupně doplňovat tak, jak se udějí a jak nám to čas dovolí....Letos budeme mít velkou honičku,neb já budu mít o hodně méně volného času.Tak snad vše dokážeme s pomocí našich blízkých a kamarádů, na které je vždy spolehnutí  .