Jdi na obsah Jdi na menu
 


červenec a srpen .......

24. 8. 2015

ČERVENEC byl u nás ve znamení hárání obou holek a kluci malý i velký toho měli až nad hlavu.Smečku nám zatím na neurčito obohatila fenka jezevčíka hladkosrstého GRACE Star Moravia,která by měla u nás složit zkoušky z norování a možná i něco navíc smiley.

ARGO se úspěšně seznamuje s okolním světem vesnice,města,honitby,výstav a života . S ním se učím trpělivosti a opět zjišťuji,že co pes to jiná povaha a co platilo na jednoho,neplatí na toho druhého.Zase mě posune dál a já jsme nakonec moc ráda,že právě on obohatil naši smečku. Argo se zúčastnil své první klubové výstavy v Zákupech ve třídě štěňat,kde obdržel hezký posudek, a ocenění VELMI NADĚJNÝ 1 od pana rozhodčího MVDr.Františka Šimka.

SRPEN vzhledem k počasí se pomalu probouzíme a začínáme cvičit.Rózka má před sebou jednu z těžších zkouškových sezón a v tuto chvíli ji chybí fyzička. Zkouškové disciplíny jsou v mezích průchodnosti. Před námi ještě pár týdnů čas a tak se snažíme dohnat,co se dá..... čas se krátí. Společnost nám dělají opět CHS z ELEVENU  i z Plzínů wink. Pro mě obrovská zkušenost ....

Honitba je dobře zazvěřená a možností dostatek. Všem co nám pomáhají a propůjčují prostory k výcviku patří můj dík...oni to vědí kluci,ŽE?

_mg_9455.jpgrozi-1.jpg