Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSTAVA DUO CACIB Brno 4-5.2.2012

7. 2. 2012

O víkendu 4-5.2.2012 jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy DUO CACIB Brno.Tato výstava byla Hedčina první ve třídě mladých.Hedku první den posuzoval pan Vlasák, od kterého jsme obdrželi VD se slušným posudkem.Fena silné kostry,plnochtupá,zkus nůžkový,krásného osrstění,na horní hranici kohoutkové výšky s mírou 63cm.Fenka se špatně prezentuje,mírně strmější záď.

V neděli nás posuzoval pan Müller,který nás nechal proběhonou,zkontroloval zuby,oči,osrstění,hřebet.Posudek mladá fenka silné kostry,plnochrupá,zkus nůžkový,krásného osrstění,výborné povahy,oko tmavé,mírně strmější záď,lépe se prezentuje v postoji než v pohybu. Ocenění VD.Heda se panu rozhodčímu líbila,pochválil jí a řekl,že musí ještě dospět a dodělat se,což měl pravdu.

I přes VD jsem spokojená.Hedka potřebuje vyběhat,otrkat se,získat jistotu a poznat prostředí.V kruhu běhala s proutkem mezi běhama a neustále na mě koukala.Vzhledem k tomu,že Monty začínal s VD,tak si z toho vůbec nic nedělám.

V Brně jsme se potkali s mnoha kamarády,popovídali si,popili,pojedli.

Den před odjezdem jsem vrátila Elzu,která u nás byla na výcviku.Pani majitelka byla moc spokojená,Elza se předvedla v dobrém světle a já ji přeji,aby jí to s Elzičkou fungovalo alespoň tak jak se mnou .

Také jsme byli u pána,co si od nás v září odvezl Chirku.Chirka se má výborně a je z ní opravdu pracovní fenka.Měla možnost se zacvičit při honech pěkně pomalu a tak na posledních honech již bravůrně dohledávala,vystavovala,přinášela a poslouchala.Jsem moc ráda,že to nakonec dobře dopadlo a noví majitelé jsou s ní spokojeni..