Jdi na obsah Jdi na menu
 


SZVP,PZ ?????, bohužel nic,HEDKA hárá

10. 8. 2012

Tak 3dny před SZVP se Hedík rozhodl,že začne hárat .Věděla jsem že to má přijít,ale spíše jsem myslela,že tento termín přijde na začátku září.

Ještě ve středu předvedla překrásnou práci na vodě a tak jsme všichni doufali,že Hedka zopakuje výsledek z LZ .Bohužel se tak nestane a my jsme minimálně 3 týdny bez cvičení.

Přihlášené SZVP se budou konat v Týnci nad Labem tuto sobotu.Voda měla být na Labi.Tu jsme cvičily velmi zodpovědně,neb plavat v proudu není až tak lehké.Rákos velmi těžký a tak jsem byla přesvědčená,že I.cena by byla velmi zasloužená a pokud by Hedka tyto zkoušky prošla v I.ceně,udělala by SZVP kdekoliv. Ale příroda je příroda.

PZ ty jsme měly jít za 14 dní a tak ani ty se konat nebudou....

Tak jsem nelenila a přihlásila jsme Hedku na klubový Memoriál,který se bude konat 8-9.9.2012. Půjdou se PZ a SZVP.Na cvičení budeme mít asi tak 10dnů,tak doufám,že mě Hedka nezklame a předvede,to co má nacvičeno.... UVIDÍME....

Jaké zkoušky ještě letos zvládneme ... třeba i ty všestranné....Kdyby i ty Hedka zvládla,tak mít všestrannou fenku NDO ve 20měsících je prostě ÚŽASNÉ!!!!! Ale nebudeme předbíhat...

Hanka a Xeník Háravý