Jdi na obsah Jdi na menu
 


SPECIÁLNÍ VÝSTAVA a práce HEDKY

12. 6. 2012

Vzhledem k nemoci paničky cvičíme jen když to jde ,ale i tak je to poměrně často.Začal s námi chodit i páník... nechce,ale musí.

Hedka pěkně pracuje na vlečkách i při dohledávce.Hezky jde na povel do vody a krásně aportuje kachnu z vody.Jó APORT je APORT.Nyní je málo prostoru na cvičení hledání.Pole jsou již vysoká,takže čekáme,až vyroste řepa.Ve vysokém poli Hedka hledá pomaleji,než jsem u ní zvyklá.Hodně skáče,čímž se brzy unaví a další disciplíny jsou pak o něco horší.

Musíme nahnat kondici.... .

hedka-a-aport_16.6.2012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

hedka-a-kachna_12.6.2012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letos pokud to půjde,tak jako doposud.Půjdeme v srpnu SZVP a PZ. Na začátku září pořádá klub Memoriál MVDr. Jiřího Michálka tak i ten bychom zkusily.... Protože je Hedka poměrně šikovná,myslela jsem na to,že bychom na konci října na Plzeňsku zkusili odejít ještě LZ,ale pouze jako vodič.(pokud se nazařadí do řady Háravek a panička bude zdráva).

Na speciální výstavě klubu KCHHMO si Hedka odnesla od pana rozhodčího ve třídě mladých krásný posudek s tím,že za měkčí srst na hlavě VD.Ale tím,že cvičíme vodu a byla ve vodě den před výstavou beru tento výsledek s rezervou.

Důležité pro nás bylo účastnit se VÝBĚRU DO CHOVU,což se také stalo a Hedka se 9.6.2012 stala KANDIDÁTEM CHOVU .