Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní svod,APORT... , Jaggy z Chlumčan

16. 4. 2012

Informace jak vše pokračuje a jak se Hedka činí....

Hedka má za sebou jarní svod. Vše dopadlo dobře s hodnocením Typická, vícebarevná, kostra silná, chrup úplný, skus nůžkový, kvalita srsti nadprůměrná, povaha klidná, výška 64cm, ucho normální, čenich normální, znaky výrazné.

V neděli jsem společně s Luckou a Arinou (NKO)účastnily pěkného setkání v Ejpovicích.Zase v tom byli psíci .Přijeli jsme na pozvání našich kamarádů výcvikářů procvičit něco málo zkouškových disciplín.Lucka se zaměřila s Arčou na lesní disciplíny, které jim šly opravdu dobře a my, jako již 9dnů dělaly APORT.Dopoledne již Hedka zvedla kozlík sama ze země a tak jsme NÁHRDELNÍK vyměnily za obojek :-).... V poledne na vodítku již brala bez nátlaku a tak máme vyhráno.Nyní se zaměříme na doladění a začneme cvičit vlečky. Doba výcviku aportu mi tentokrát trvala 10dnů .Ale někteří si museli rýpnou"TAK DLOUHO?To musíš mít hotové za týden!!!"

Ale známe se a tak to jako vždy beru s rezervou.

Odpoledne jsme se přesunuly do Přestavlk k Honzovi Bezděkovi a již definitivně jsme vybraly dalšího člena naší smečky JAGGY z Chlumčanské doliny,která k nám přijede na začátku května ve věku skoro 3měsíců. Za sebou bude mít již výcvik přivolání a aportu  ..... .

jaggy.jpg

 

 

 

tetovani.jpg

 

 

 

 

 

 

V květnu budeme - li všichni zdrávi nás čeká s Hedkou výstava v Litoměřicích a v červnu výstava v Klatovech odtud se přesuneme na každoroční sraz do Chlumčan. Tentokrát zase pojedeme se dvěma psíky....