Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hony-listopad,prosinec

12. 12. 2011

Každý víkend lovíme,zatím jen drobnou zvěř.Oproti předešlím 7mi rokům je vidět,že drobné zvěře ubylo,ale tradice pořád žije a tak na hlavních honech u našich skvělích kamarádů je o zábavu i zvěř postaráno vždy . Tento víkend jsme na Poslední leči u kamaráda Petra ve vsi nedaleko Kolína slovili 86ks zaječí zvěře a 21 bažantů-kohoutů.Všechna zvěř byla divoká a já zde poprvé střelila na 2 rány 2ks zajíce .Bohužel víc jich na mě neběželo,asi se báli....

Měla jsem obrovskou radost!!!!! S Berrkou a ostatními jsme si opravdu hodně užili,zalovili si,pojedli,nasmáli a protančili několikery páry bot. Byla jsem též pasována na Lovce drobné zvěře a domů si odnesla mimo jiné překrásný diplom,který teď poputuje do rámu a poté na stěnu.

 Je vidět,že Petr má hospodaření a starost o honidbu pevně ve svých rukou a všem myslivcům z tamního honebního společenstva se daří udržet výborný stav divoké drobné zvěře.

Při této příležitosti jsme navštívili kamaráda Jardu,který si vzal štěně (psíka)po Montym - ,bratra HEDKY.

Xaver je překrásný pes,zbarvení hnědý bělouš. V 10ti a půl měsících perfektně vystavuje, bezvadně hledá,postupuje a má výborný nos. V kohoutku je výšky cca 66cm.Domluvili jsme se,že XAVERA předvedu na klubové speciální výstavě v létě 2012,abych prezentovala potomky MONTYHO. Jarda je velmi spokojen a já jsem ráda,že vlohy,které Monty měl dál předal.

VÍCE na

http://berrymok.rajce.idnes.cz/Xaver_z_Tesnice_NDO/

 imag0113.jpg

xaver008-2-.jpg

fotografie0118.jpg