Jdi na obsah Jdi na menu
 


Monty z Mečkovské skály NDO

5. 3. 2010

Monty z Mečkovské skály se narodil 4.6.2007 u chovatele Vladimíra Černého z Kaliště. Není náhoda,že  Monty je od tohoto chovatele.Honza Bezděk a Vláďa Černý jsou příbuzní a oba mají výborný vztah ke psům, myslivosti a jsou to v tomto směru velcí odborníci!

Montík nebyl původně až tak chtěné štěňátko. Zaujal v naší smečce to poslední místo,které tam ještě zbylo a bylo pro mě velmi složité toto změnit. Ti co nás znají vědí o čem píši a kdo byl hlavním důvodem tohoto zpočátku ne moc šťasného vztahu.

Vše chtělo čas a po pár měsících se náš vztah upravil tak,že Monty je mazel nad mazly.

Berry, je i nyní Montíkovi učitelem a starším bráchou. Naučil ho jak se má chovat,co dělat když se vrčí, že vždy neni ten správný čas na hraní a že být ve dvou je lepší než být sám.

Monty je velmi chytrý, učenlivý pes s výbornou povahou. V 15ti měsících zvládl PZ a SZVP v I.ceně, následovaly ZV,LZ a VZ vše v I.ceně.,nos vždy 4.

Monty je pes výborných vloh, dalekého hledání, pracuje s vysokým nosem a na barvě je cvičen jako oznamovač. Výcvik s ním byl opět úplně jiný,jinak pracuje, je tvrdší,ale důvěřivě věří svému vůdci. "Od přemýšlení jsem tady já a ne on". TOTO JE rozdíl mezi MOK a NDO.

 

Výstavy:  V1,CAC,NV,CACIB,BOB,VHD,C.I.E.,Šampion Šampiónů 2009-5.místo FCI 7.skupina

Tituly: Český Junior šampion,Český šampion,Grand šampion,Mezinárodní výstavní šampion

Zkoušky:  ZV I.cena, PZ I.cena, SZVP I.cena, LZ I.cena, VZ I.cena 470b, Meznárodní všestranné zkoušky Memoriál Bohuslava Zemka (Slovensko) CACT I.cena, VZ I.cena 3.místo,Nejlepší les-práce na barvě OZNAMOVAČ. Nos,vystavování,postupování vždy 4.

Prodán jako chovný pes do Francie